fbpx

Broodje Amsterdam

Broodje Amsterdam

Buffet Catering

Catering van Broodje Amsterdam! Naast het dagelijks leveren van broodjes verzorgen wij ook buffet catering vanaf 12 personen. Wij organiseren buffet catering voor elk feest en voor elke gelegenheid thuis, op het werk of voor een andere locatie door heel Nederland.

Met onze jarenlange ervaring in het leveren van heerlijke buffetten maken wij van elke gelegenheid een feest. U kunt hieronder een keuze maken uit onze diverse buffetten en gelijk bestellen voor de gewenste datum.

U kunt er bovendien zeker van zijn dat er voldoende eten geserveerd wordt voor het aantal personen waarvoor u bestelt. Alle gasten zullen lekker eten en kijken terug op een geslaagd feest.

Bekijk hieronder de meest bestelde buffetten door onze gasten en bestel direct online voor uw gelegenheid het juiste buffet. Heeft andere wensen of budget waar u rekening mee dient te houden? Stuur ons een e-mail en wij maken graag een voorstel op maat.

Mail info@broodjeamsterdam.nl en wij gaan geheel vrijblijvend en persoonlijk voor u aan de slag!

Wat voor buffet wil je bestellen?

Bij Broodje Amsterdam kan je de heerlijkste buffetten bestellen. Laat je inspireren door ons gevarieerde aanbod, kom je er niet helemaal uit? Of heb je specifieke wensen over een buffet? Schroom niet om contact met ons op te nemen en dan bekijken we graag samen de mogelijkheden. Wij leveren altijd maatwerk en maken alles zelf dus we komen altijd tot een mooi menu samen.

 

Wat kan ik verwachten als ik een buffet catering bestel?


Onze buffetten zijn niet alleen van top kwaliteit, maar worden uiteraard ook netjes thuis of op kantoor bezorgd. Zoals je van onze service gewend bent. De koude buffetten en salades worden op schalen geleverd. Al onze warme buffetten worden uiteraard warm aangeleverd en kun je tijdens het diner op de juiste temperatuur houden in de bijgeleverde chafing dishes.

Als we alles hebben klaargezet bij de bezorging krijg je van ons natuurlijk nog een duidelijke uitleg bij je bestelde gerechten. En niet onbelangrijk: je kunt alle materialen weer vuil bij ons inleveren! Wij regelen de afwas, je hebt nergens omkijken naar.

Hoe leveren wij het buffet?

  • Het buffet wordt op schalen geleverd
  • Alle warme gerechten worden warm geleverd
  • Warme gerechten worden in chafing dishes warm gehouden
  • Wij stellen het buffet voor je op
  • Elk gerecht krijgt opscheplepels
  • Zodra het buffet staat, geven wij een korte uitleg
  • Na afloop kunt je alle vuile materialen in de kratten doen
  • Wij doen de afwas!

Het bedrag van de buffetten is inclusief alle bovenstaande punten en btw.Indien gewenst kun je bij ons borden, bestek en glaswerk huren. Ook bieden wij de mogelijkheid om buffettafels en bartafels te huren. En natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor personeel.

Een buffet bestellen, hoe doe ik dat?


Je kan eenvoudig het buffet van je keuze aanklikken en in de winkelmand plaatsen. Vervolgens kan je de dag en het tijdstip van levering aangeven. Daar zit ongeveer een half uur speling in voor en na de gewenste tijd.

Je kan de betaling direct veilig afronden via iDEAL of credit card. Betalen op rekening is alleen mogelijk voor zakelijke klanten die al bij ons bekend zijn. Uiteraard kunnen wij op verzoek ook een factuur toesturen die u handmatig kunt voldoen.

 

Vragen over buffetten bestellen? Of hulp nodig?

Heb je vragen of kom je er niet uit op de website? Dan helpen we je natuurlijk graag persoonlijk verder. Je kan ons een email sturen naar info@broodjeamsterdam.nl. Wil je liever bellen? Neem dan telefonisch contact op met ons kantoor 020 – 244 03 24

Geef eventuele (dieet)wensen aan ons door via info@broodjeamsterdam.nl . Omdat wij alles zelf maken weten we heel goed welke ingrediënten er gebruikt worden en komen we altijd tot de gewenste oplossing! Schroom niet om contact met ons op te nemen voor elk gewenst verzoek dan ook!