fbpx

Broodje Amsterdam

Broodje Amsterdam

Catering

Lunch bestellen in Amsterdam?

Geef uiterlijk 17 uur uw bestelling door voor levering volgende werkdag. 

U kunt kiezen uit luxe broodjes en salades van onze lunchkaart, of uit de lunchpakketten die wij voor u hebben samengesteld. Heeft u nog speciale wensen, vragen, of hulp nodig bij uw bestelling? Wij helpen graag! 

 U kunt ons bereiken via 020-244 2250 of info@broodjeamsterdam.nl

Lunch bestellen Amsterdam

Lunch bestellen in Amsterdam via Broodje Amsterdam. Wij leveren elke dag in de omgeving van Amsterdam.
Vanuit onze productie keuken in Amsterdam Oost (Duivendrechtsekade) maken wij dagelijks salades en verse ingrediënten om de lekkerste broodjes te bezorgen in Amsterdam. Vanuit onze foodstand in de Market 27 (binnenin metrostation Noord) kunt u ook broodjes bestellen of afhalen.

Lunch bestellen Amsterdam? Bent u op zoek naar een catereraar voor een lunch of ontbijt? Wij leveren dagelijks lunch in Amsterdam en omstreken. Op zoek naar de meest verse broodjes van Amsterdam? Wij bij Broodje Amsterdam verzorgen lunch en ontbijt en leveren deze graag bij u thuis of op kantoor. Lunch bestellen Amsterdam gaat heel makkelijk via onze website. Broodje Amsterdam heeft een ruime keuze aan beleg en diverse soorten brood. Wij leveren pakketten die wij zorgvuldig samenstellen zodat u geen omkijken heeft naar de lunch bezorging. Maar u kunt ook een keuze maken uit ons assortiment van luxe broodjes.

Broodjes assortiment lunch bestellen

Wellicht bent u op zoek naar een assortiment van zachte broodjes voor een scherpe prijs? Of wilt u een luxe lunch laten bezorgen met drinken en fruit? Beide is bij ons mogelijk en leveren wij dagvers bij u op kantoor af. Op zoek naar een lunch bezorging thuis? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Onze zuurdesem broden komen van een meesterbakker (brood van Menno). Dat staat garant voor het allerlekkerste en verse brood. Belegd met vers gesneden vleeswaren en kazen, of aangevuld met broodsalades en een flesje melk of jus.

Speciale wensen voor de lunch?

Heeft u speciale wensen? Neem gerust contact met ons op. Graag staan wij u te woord en bespreken de mogelijkheden met u! Wij bezorgen lunch in heel Amsterdam. Ook voor bepaalde allergiëen of dieetwensen vinden wij altijd een oplossing, neemt u dan gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Kortom, voor de lekkerste broodjes van Amsterdam, bent u bij Broodje Amsterdam aan het juiste adres!

lunch bestellen amsterdam, marokkaanse kip