fbpx

Broodje Amsterdam

Broodje Amsterdam

LUXE BROODJES VAN ONZE MENUKAART

Broodje bestellen, kies voor onze luxe broodjes die we ook serveren in onze Foodcourt. Bestellingen kunnen geplaatst worden tot 17:00 voor de volgende werkdag. Wij leveren deze in heel Amsterdam en omstreken, of ze kunnen worden afgehaald vanuit onze keuken.

Ontbijt

Broodjes bestellen bij Broodje Amsterdam

 

Ben je op zoek naar een lekker broodje voor de lunch of wil je een goed gevulde catering bestellen voor een vergadering of evenement? Dan ben je bij Broodje Amsterdam aan het juiste adres! Broodje Amsterdam is een lunchroom en cateringbedrijf dat gespecialiseerd is in het bereiden en bezorgen van ambachtelijke en smaakvolle broodjes. In deze tekst vertellen we je meer over onze broodjes en onze bezorgservice.

Onze broodjes bestellen

 

Bij Broodje Amsterdam hebben we een uitgebreid assortiment aan broodjes. Van klassiekers als een broodje gezond of een broodje kaas, tot luxe broodjes met bijvoorbeeld gerookte zalm of rosbief. Onze broodjes worden dagelijks vers bereid en op locatie bezorgd. We maken gebruik van kwalitatieve ingrediënten, zoals  brood van Menno en verse groenten en kruiden.

Naast onze reguliere broodjes bieden we ook speciale broodjes aan. Zo hebben we bijvoorbeeld veganistische broodjes, glutenvrije broodjes en halal broodjes. Ook hebben we broodjes die zijn geïnspireerd op internationale keukens, zoals een Mexicaanse wrap of een Italiaanse ciabatta. Voor elke smaak en elk dieet hebben wij een passend broodje.

Onze bezorgservice

 

Naast onze heerlijke broodjes, bieden we ook lunchpakketten aan. Dit is ideaal voor bedrijven en organisaties die hun medewerkers of gasten willen voorzien van een lekkere lunch of catering. Onze bezorgservice is snel, betrouwbaar en professioneel.

Wanneer je een bestelling plaatst, kun je aangeven op welk moment je de broodjes geleverd wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat de broodjes op tijd en op de juiste locatie worden bezorgd. Daarbij nemen we alle benodigde materialen mee, zoals servetten, bestek en eventueel tafellakens. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de logistiek van de lunch of catering.

Daarnaast kunnen we ook speciale wensen en eisen verwerken in de bestelling. Heb je bijvoorbeeld gasten met allergieën of dieetwensen? Dan zorgen we ervoor dat we hier rekening mee houden. Ook kunnen we op aanvraag vegetarische, veganistische en halal catering verzorgen.

Waarom broodjes bestellen bij Broodje Amsterdam?

 

Bij Broodje Amsterdam staan kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. We doen er alles aan om de lekkerste broodjes te bereiden en onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen we onder andere door:

  • Te werken met verse ingrediënten
  • Rekening te houden met dieetwensen en allergieën
  • Een uitgebreid assortiment aan te bieden
  • Een professionele bezorgservice te bieden

Maar bovenal vinden we het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met onze klanten. We zijn altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen en proberen altijd mee te denken met onze klanten.e